Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Bayside Salgados Golf & Beach, Albufeira

Portugalský aparthotel Bayside Salgados Golf

3-hvězdičkový aparthotel Bayside Salgados Golf se nachází na klidném místě, asi 900 m daleko od písečné pláže. Nejbližší nákupní možnosti a restaurace jsou ve vzdálenosti 300 – 500 metrů. Centrum letoviska Albufeira je vzdálené pouhých 6 km a letiště Faro jen 45 km. Hotel nabízí vlastní kyvadlový autobus, jezdí několikrát denně k pláži, ke golfovému hřišti a do centra, v závislosti na vytíženosti a ročním období.

Apartmánový hotel nabízí k ubytování více než 90 obytných jednotek ve 2 patrech. Dále k jeho zařízení patří recepce, restaurace, bar, TV místnost, prádelna (za poplatek). Zařízení je oblíbené obzvláště u dlouhodobých návštěvníků.
Ve venkovní zahradě najdete plavecký bazén (vyhřívaný), jacuzzi, poolbar a sluneční terasu s lehátky a slunečníky, která jsou k zapůjčení zdarma.

Několikrát týdně hotel pořádá večer živou hudbu (v letních měsících), taneční nebo folklórní představení. 18-jamkové golfové hřiště je vzdálené několik set metrů, které je za poplatek, stejně jako biliárd a půjčovna kol v hotelu.
Pro děti je k dispozici oddělený bazének a dětské hřiště.

Studia (cca 32 m2, max. 2 dospělí + 1 dítě) jsou jednoduše zařízená, k jejich vybavení patří koupelna s WC (včetně vysoušeče vlasů), obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem, klimatizace, satelitní TV, rádio, telefon, trezor (za poplatek), moderně vybavený kuchyňský kout (mj. mikrovlnná trouba, varná konvice), balkón nebo terasa částečně s výhledem na moře.
Apartmány (cca 35 m2, max. 3 dospělé osoby) jsou stejně vybavená jako studia, ale mají navíc 1 ložnici.
Dětská postýlka je k zapůjčení zdarma. Úklid je prováděn denně, výměna ručníků 3x týdně, povlečení 1x týdně.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze – kontinentální snídaně v bufetové formě, večeře výběrem z menu. Na přání je možné připravit dietní a vegetariánské pokrmy.

(údaje jsou z roku 2011)

Portugalský aparthotel Bayside Salgados Golf s bazénem
Portugalský aparthotel Bayside Salgados Golf s restaurací
Portugalský aparthotel Bayside Salgados Golf - ubytování

Místo

Aparthotel Bayside Salgados Golf 37° 5' 28.7124" N, 8° 19' 4.5264" W

Komentáře

Hotel byl sice jednoduše vybavený, ale s dovolenou jsme byli jinak spokojeni. K jídlu jsme měli zaplacené jen snídaně, ty byly dobré.
Location

Portugalsko na FB