Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Acorsonho, Capelas

Portugalský hotel Acorsonho

4-hvězdičkový apartmánový hotel Acorsonho se nachází na klidném severozápadním místě ostrova São Miguel ze souostroví Azory. Budete z něj mít krásný výhled přes hory a Atlantik, od kterého je vzdálen asi 800 metrů.

Městečko Capelas je asi 1,5 km daleko, najdete v něm restaurace, bary i obchody. Hlavní ostrovní město Ponta Delgada je vzdálené asi 10 km, letiště 12 km a nejbližší pláž asi 16 km.

Moderní 2-patrový apartmánový hotel nabízí k ubytování 26 obytných jednotek, dále k jeho zařízení patří malá přijímací hala s recepcí, internetový terminál (za poplatek), internetové připojení WLAN (zdarma), restaurace a bar.

V dobře udržovaném venkovním areálu je umístěn plavecký bazén s mořskou vodou a sluneční terasa. Lehátka, podložky a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

V ceně ubytování je posilovna, sportovní hřiště a wellness s krytým bazénem, jacuzzi, tureckými lázněmi a saunou. Za poplatek je mini golf, kulečník, wellness procedury, vodní sporty (místní provozovatelé).

Apartmány (1 - 4 osoby) jsou vybavené kombinovaným obývacím pokojem s ložnicí, koupelnou a WC, plně vybavenou kuchyní, telefonem, TV se satelitním příjmem a klimatizací. Maximální obsazení: 4 dospělí.

V nabídce jsou také větší apartmány (4 - 6 osob), které mají podobné vybavení, ale navíc mají 2 ložnice. Maximální obsazení: 4 dospělí a 2 děti. Úklid všech apartmánů, výměna ručníků a ložního prádlo probíhá 3 krát týdně.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze - kontinentální snídaně formou bufetu, obědy nebo večeře výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Portugalský hotel Acorsonho s bazénem
Portugalský hotel Acorsonho - apartmán
Portugalský hotel Acorsonho - kuchyňka
Portugalský hotel Acorsonho - ložnice

Místo

Hotel Acorsonho, Capelas 37° 49' 44.3136" N, 25° 40' 34.5504" W
Location

Portugalsko na FB