Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Adriana Beach Club, Albufeira

Pohled na hotel Adriana Beach Club u moře, Albufeira

Poloha

4-hvězdičkový hotel Adriana Beach Club je umístěn v klidné poloze, nad dlouhou písečnou pláží "Praia da Falésia" (přístupné po schodech).

Do města Albufeira je to asi 10 km daleko, do centra se dostanete kyvadlovou dopravou (od pondělí do soboty, asi 4 x denně), Faro je vzdálené cca 34 km.

Hotelový komplex o rozloze 170.000 m2 patří k nejkrásnějším na pobřeží Algarve v Portugalsku, je ideální pro rodiny s dětmi a mladé páry.

Zařízení

Moderní hotel obklopený piniemi se skládá z hlavní budovy a několika 1- a 2-patrových bungalovů, k ubytování nabízí celkem 439 pokojů.

V hlavní budově se nachází vstupní hala s recepcí, internetový koutek a WLAN v prostoru recepce (za poplatek), herna, společenská místnost, bary, hlavní restaurace a 2 tématické restaurace, minimarket, kadeřnictví a diskotéka (pouze červenec / srpen).

Ve venkovních prostorách jsou umístěny 2 plavecké bazény, oddělený dětský bazén, sluneční terasa, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma (osušky za poplatek), na pláži také zdarma (dle dostupnosti, pouze během hlavní sezóny).

Sport a zábava

V ceně ubytování je wellness centrum s krytým bazénem, saunou (vstup od 16 let), tureckými lázněmi a fitness centrem. Hotel pravidelně pořádá večerní show nebo živou hudbu, pro nejmenší hosty je připraven mini club (4 - 11 let).

Za poplatek jsou tenisové kurty, stolní tennis, minigolf, biliár a spa centrum "Spa del Mar" s různými wellness a zkrášlujícími procedurami, stejně jako vodní sporty na pláži.

Ubytování

Superior pokoje (cca 17 m²) byly kompletně zrekonstruovány v roce 2014 a jsou vybaveny koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, satelitní TV, telefonem, malou ledničkou, trezorem, balkónem nebo terasou.

Basic (Economy) pokoje mají stejné vybavení, ale jsou umístěny cca 5 minut pěší chůzí od hlavní budovy, od pláže i od bazénů.

Superior rodinné pokoje jsou o něco prostornější (cca 21 m²) a mají možnost až 2 přistýlek pro děti, Basic (Economy) rodinné pokoje jsou také umístěny dále od hlavní budovy, ale mají možnost až 3 přistýlek pro děti.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, do 11 hodin pozdní snídaně formou kontinentálního bufetu, v časech 11 - 17 a 22 - 23 hodin občerstvení, k obědu a večeři víno, pivo, voda a nealkoholické nápoje, od 11 do 23 hodin v barech místní alkoholické nápoje, víno, pivo, voda, nealkoholické nápoje, káva a čaj, od 10:30 do 17 hodin zmrzlina.

(údaje jsou z roku 2015)

Pláž u hotelu Adriana Beach Club, Albufeira
Bazén u hotelu Adriana Beach Club, Albufeira
Vnitřní bazén hotelu Adriana Beach Club, Albufeira
Hotel Adriana Beach Club, Albufeira
Restaurace v hotelu Adriana Beach Club, Albufeira
Jeden z pokojů hotelu Adriana Beach Club, Albufeira

Místo

Hotel Adriana Beach Club, Albufeira 37° 5' 0.6" N, 8° 8' 51.2304" W
Location

Portugalsko na FB