Jste zde

Domů » Ostrov Madeira

Hotel Alto Lido, Funchal

Madeira a hotel Alto Lido

Poloha

4-hvězdičkový hotel Alto Lido se nachází v turistickém centru města Funchal na portugalském ostrově Madeira, pouhých 2,5 km od staré části města, kam vás doveze kyvadlová hotelová doprava zdarma.

V okolí hotelu najdete mnoho obchodů, restaurací, barů a nočních klubů. K zastávce veřejné autobusové dopravy se snadno dostanete pěšky. Nejbližší pláž je vzdálená asi 500 metrů od hotelu, letiště asi 24 km.

Zařízení

Tento atraktivní apartmánový hotel nabízí k ubytování více než 300 obytných jednotek. K jeho zařízení dále patří přijímací hala s 24-hodinovou recepcí (trezor k pronajmutí), výtahy, směnárna, Wi-Fi ve veřejných prostorách, restaurace, kavárna, bar, obchody, TV místnost, herna a knihovna, garáže a parkoviště, pokojová služba, prádelna a kadeřnictví, konferenční místnost a business centrum.

Ve venkovních prostorách je udržovaná zahrada, venkovní bazén s odděleným dětským bazénem, pool / snack bar, sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

Ubytovaní hosté mají k dispozici zdarma krytý bazén, posilovnu, stolní tenis a denní zábavní program. Za poplatek je Health Club se saunou, jacuzzi a masážemi, dále, kulečník a squash.

Ubytování

Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje (ca. 25 m²) a junior suity (ca. 25 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, kabelovou TV, přístupem na internet, minibarem, trezorem, klimatizací / topením, balkónem s bočním výhledem na moře.

Studia (ca. 36 m²) mají podobné vybavení, ale navíc také kuchyňský kout a kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, a apartmány (ca. 74 m²) ještě oddělenou ložnici. Za příplatek je také částečný výhled na moře.

Stravování

Hotel nabízí stravování v podobě snídaní nebo polopenze se snídaněmi i večeřemi ve formě bufetu.

(údaje jsou z roku 2014)

Madeira a hotel Alto Lido - moře
Madeira a hotel Alto Lido s bazénem
Madeira a hotel Alto Lido s recepcí
Madeira a hotel Alto Lido s terasou
Madeira a hotel Alto Lido s barem
Madeira a hotel Alto Lido s vnitřním bazénem
Madeira a hotel Alto Lido - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel Alto Lido, Funchal 32° 38' 17.9016" N, 16° 56' 10.464" W
Location

Portugalsko na FB