Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Luna Atismar, Quarteira

Portugalský hotel Luna Atismar na pobřeží

Poloha

3-hvězdičkový hotel Luna Atismar je centrálně umístěn, od písečné pláže je oddělen pouze pobřežní promenádou. Centrum letoviska Quarteira je vzdálené přibližně 300 metrů, najdete zde týdenní trhy, mnoho obchodů a restaurací.

Portugalské městečko Vilamoura je asi 2 kilometry daleko, autobusovou zastávku najdete asi 150 metrů od hotelu. Na mezinárodní letiště Faro je to asi 20 km daleko.

Zařízení

Oblíbený hotel nabízí k ubytování 97 pokojů v 11 patrech, dále k jeho zařízení patří moderní, světlá a příjemně zařízená vstupní hala s recepcí a s posezením, TV koutek, internetový koutek, restaurace, kavárna a bar, výtahy.

Ve venkovním prostoru je pro ubytované hosty k dispozici plavecký bazén se sladkou vodou (15 x 8 m), sluneční terasa s lehátky a slunečníky k zapůjčení zdarma, pool- / snack bar.

Sport a zábava

Hotel příležitostně pořádá živou hudbu. Na okolních plážích si můžete vyzkoušet za poplatek vodní sporty od místních provozovatelů, v nabídce aktivit je také půjčovna jízdních kol, tenis, minigolf. V nejbližším okolí se také nachází 5 různých golfových hřišť.

Ubytování

Jednoduše a příjemně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, telefonem, trezorem (za poplatek), satelitní TV, klimatizací a balkónem.

V nabídce jsou za příplatek také pokoje typu Superior, které mají podobné vybavení, ale jsou prostornější.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo 3-chodové výběrem z menu (v závislosti na obsazenosti hotelu).

(údaje jsou z roku 2012)

Portugalský hotel Luna Atismar s recepcí
Portugalský hotel Luna Atismar s bazénem
Portugalský hotel Luna Atismar - ubytování

Místo

Hotel Luna Atismar, Quarteira 37° 3' 56.3004" N, 8° 5' 46.4064" W
Location

Portugalsko na FB