Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Luzmar Villas, Praia Da Luz

Portugalský hotel Luzmar Villas

4-hvězdičkový hotel Luzmar Villas se nachází na krásném panoramatickém místě, asi 1200 m od pláže a centra města Praia da Luz. Tady můžete strávit příjemnou dovolenou v klidu, daleko od davů lidí a shonu.

Nejbližší obchody a restaurace jsou v nejbližším okolí (cca 800 metrů), město Lagos s dalšími zábavními možnostmi je přibližně 5 km daleko, Faro asi 70 km a letiště 85 km.

Útulný resort v luxusním venkovském stylu je ideální pro rodiny s dětmi, nabízí velmi přátelskou a osobní atmosféru a k ubytování 32 pokojů, které jsou umístěné v hlavní budově a čtyřech 2-patrových vilách.

K zařízení hlavní budovy, ze které je krásný výhled na moře a do zahrady, patří vstupní hala s recepcí, internetové připojení WLAN ve veřejných prostorech, společenská a televizní místnost, restaurace s terasou a bar, parkoviště.

V krásné a udržované zahradě je umístěn plavecký bazén, sluneční terasa, pool- / snack bar a samostatný dětský bazén. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sportovně založení hosté mají v blízkém okolí na výběr spoustu aktivit, jako například golf, jízdu na koni, Scuba potápění, windsurfing nebo výlet lodí za delfíny, vše je za poplatek.

Vkusně a moderně zařízené pokoje (cca 20 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů (na recepci k dispozici za zálohu), telefonem, TV se satelitním příjmem, chladničkou, trezorem (za poplatek), klimatizací, balkónem nebo terasou s nábytkem. Některé pokoje mají boční výhled na moře, některé na bazén a do zahrady.

Superior pokoje jsou o něco prostornější (cca 24 m²) a nedávno rekonstruované, nacházejí se ve 2. patře, a všechny jsou s bočním nebo přímým výhledem na moře.

Stravování: Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Portugalský hotel Luzmar Villas
Portugalský hotel Luzmar Villas s bazénem
Portugalský hotel Luzmar Villas se zahradou
Portugalský hotel Luzmar Villas s restaurací
Portugalský hotel Luzmar Villas - ubytování

Místo

Hotel Luzmar Villas 37° 5' 8.718" N, 8° 44' 50.0784" W

Komentáře

S hotelem jsme byli naprosto spokojeni a určitě ho můžeme doporučit i ostatním zájemcům. Je na klidném místě, super k odpočinku, protože nenabízí žádné animace. Služby personálu byly opravdu vynikající! Je tu pěkný bazén s velkým množstvím lehátek a slunečníků, k pláži a do města je to asi 1,2 km. Můžete tam dojít za 20 minut pěšky nebo zajet autobusem (autobusová zastávka je u hotelu) nebo autem. K jídlu byl sice v nabídce jen jeden pokrm z masa a jeden z ryby, ale jídlo bylo vynikající. Jinak byl všeho slušný výběr.
Location

Portugalsko na FB