Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pinhal Do Sol, Quarteira

Portugalský hotel Pinhal Do Sol

3-hvězdičkový hotel Pinhal Do Sol se nachází na klidném místě uprostřed piniového háje, v blízkosti přírodní chráněné oblasti. Leží v prázdninovém letovisku Quarteira, jen asi 3 km od písečné pláže Praia da Falésia. 3 km je také vzdálené centrum s mnoha obchody, restauracemi a bary, do centra i k pláži se několikrát denně dostanete hotelovou kyvadlovou dopravou zdarma. Městečko Vilamoura je 6 km daleko, letiště Faro je vzdálené asi 20 km.

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování celkem 56 pokojů, rozdělených do 2 podlaží. Dále k jeho zařízení patří malá vstupní hala s recepcí, restaurace, bar s TV se satelitním příjmem.
V udržované zahradě se nachází sladkovodní bazén (10 x 4 m), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, která jsou k zapůjčení zdarma. Pro malé návštěvníky je určen samostatný dětský bazén a dětské hřiště.
Hostům je k dispozici za poplatek kulečník, tenisový kurt a půjčovna jízdních kol, vodní sporty na pláži a nedaleké 18-ti jamkové golfové hřiště.

Prostorně a vkusně zařízené pokoje (cca 28 m2) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem (za poplatek), satelitní TV, klimatizací / topením (v závislosti na počasí), balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.
Pokoje typu Superior jsou prostornější (cca 34 m2), mají navíc ledničku a kávovar, místo k posezení. Maximální obsazenost: 3 dospělí + 1 dítě.

Stravování: Snídaně nebo polopenze – snídaně formou bufetu, popř. večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Portugalský hotel Pinhal Do Sol s bazénem
Portugalský hotel Pinhal Do Sol - ubytování

Místo

Hotel Pinhal Do Sol 37° 4' 58.1592" N, 8° 4' 38.8776" W

Komentáře

Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni. Hotel se nachází necelé 3 km od pláže, kam se pohodlně dostanete i pěšky. Jezdí tam i hotelový autobus. Písečná pláž je pěkná, poměrně čistá, kolem ní jsou krásné červené skály! Během deštivých dnů nám kapala voda ze stropu v koupelně. Ale hned nám ho vyměnili za jiný pokoj, který byl hezký. Hotel leží trochu stranou, doporučujeme si půjčit auto! Měli jsme zaplacenou polopenzi. Jídlo bylo velmi pestré: maso, ryby a spousta olivového oleje ... Většinou zeleninové polévky byly hodně dobré.
Location

Portugalsko na FB