Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Pinhal Do Sol, Quarteira

Portugalský hotel Pinhal Do Sol

Poloha

3-hvězdičkový hotel Pinhal Do Sol se nachází uprostřed oblasti Algarve, mezi místy Vale do Lobo a Vilamoura. Komplex nabízí klidné a krásné prostředí v blízkosti přírodní rezervace Ria Formosa, a ideální základnu pro objevování regionu.

Je vzdálený asi 3 km od písečné pláže, stejně jako od centra letoviska Quarteira s nákupními a zábavními možnostmi, kam se několikrát denně dostanete hotelovou kyvadlovou dopravou (zdarma). Nejbližší bary a restaurace, stejně jako zastávka veřejné dopravy, jsou jen asi 1 km od hotelu, v blízkosti je také vodní park "Aqua Show". Faro letiště je asi 20 km daleko, městečko Vilamoura 6 km.

Zařízení

Rodinně vedený hotel nabízí k ubytování celkem 56 pokojů rozložených do 2 podlaží, dále k jeho zařízení patří malá vstupní hala s recepcí (trezor k pronajmutí), výtah, internetový terminál, klimatizovaná restaurace a bar s TV.

V rozlehlé a udržované zahradě (cca 4.500 m2) je umístěn sladkovodní plavecký bazén, pool-/snack bar a sluneční terasa s lehátky a slunečníky k zapůjčení zdarma. Pro nejmenší hosty je k dispozici samostatný dětský bazén a dětské hřiště.

Sport a zábava

Hotel v hlavní sezóně pravidelně pořádá pro své hosty animační programy. Za poplatek můžete využít tenisový kurt, půjčovnu kol, kulečník, vodní sporty na pláži a 18-ti jamkové golfové hřiště v blízkosti hotelu.

Ubytování

Pohodlně zařízené pokoje jsou vybavené koupelnou a WC, vysoušečem vlasů, telefonem s přímou volbou, rádiem, žehličkou, trezorem (za poplatek), klimatizací / topením, balkónem nebo terasou.

Pokoje typu Superior mají podobné vybavení, ale jsou prostornější a navíc mají malou ledničku, přístroj na přípravu kávy a čaje a malé posezení.

Stravování

Hosté si mohou vybrat mezi polopenzí, plnou penzí anebo all inclusive, které zahrnuje snídaně formou bufetu od 8:00 do 10:00, polední snacky v baru od 12:30 do 14:30, další občerstvení od 14:30 do 19:00, čaj a pečivo v 17:00 hodin, večeře formou bufetu v čase 19:00 - 21:30, nápoje u baru od 11:00 do 22:00 (nealkoholické nápoje, voda, místní víno​ a pivo, káva, čaj, místní alkoholické nápoje jako je gin, vodka, brandy, whisky, portské víno a koktejly).

(údaje jsou z roku 2012)

Portugalský hotel Pinhal Do Sol s bazénem
Portugalský hotel Pinhal Do Sol se zahradou
Portugalský hotel Pinhal Do Sol s terasou
Portugalský hotel Pinhal Do Sol - ubytování

Místo

Hotel Pinhal Do Sol, Quarteira 37° 4' 57.8532" N, 8° 4' 37.794" W

Komentáře

Celkově jsme tady byli spokojeni, hotel je ideální pro rodiny s dětmi. Nachází se asi 2,5 km od pláže, kam se pohodlně dostanete pěšky, ale můžete využít i hotelový autobus. Pláž byla krásná a písečná, relativně čistá, okolo ní byly krásné červené skály. Hotel je spíš na samotě, ale můžete si vypůjčit auto. Během deštivých dnů nám na pokoji v koupelně kapalo ze stropu, ale naštěstí nám hned vyměnili pokoj. Jídla byl velký výběr, maso i ryby, ale také mnoho oleje. Pro vegetariány moc velký výběr nebyl, jen saláty a pečivo, nebo občas polévky, které ale byly výborné.
Location

Portugalsko na FB