Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Santa Catarina, Praia Da Rocha

Portugalský hotel Santa Catarina

Poloha

3-hvězdičkový hotel Santa Catarina se nachází na jihu Portugalska, v centru letoviska Praia da Rocha. Od písečné pláže je vzdálen asi 50 metrů a je od ní oddělen pouze pobřežní silnicí.

V bezprostřední blízkosti hotelu najdete řadu zábavních možností a nočních podniků, stejně jako autobusovou zastávku místní dopravy. Po asi 10 minutách jízdy se dostanete k obchodům v centru Portimao. V okruhu 40 km je možné navštívit Zoomarine nebo aquapark Crazy World und Slide & Splash.

Město Vilamoura je vzdálené cca 50 km, hlavní město Lisabon 290 km. Mezinárodní letiště Faro je přibližně 60 km daleko.

Zařízení

Plážový hotel byl otevřen v červenci roku 2006, svým návštěvníkům nabízí příjemnou a rodinnou atmosféru. K ubytování je připraveno celkem 69 pokojů (včetně 6 apartmá) na 6 patrech, dále k zařízení patří lobby s 24-hodinovou recepcí, hotelový trezor, 3 výtahy, klimatizace, restaurace, internetové připojení WLAN. Parkoviště je k dispozici u hotelu zdarma.

Sport a zábava

Přímo naproti hotelu je kasino, ve vzdálenosti cca 15 km se nachází v místě Penina or Morgado golfové hřiště, na pláži mážete vyzkoušet vodní sporty od místních provozovatelů (vše za poplatek). Kromě toho je možné podniknout výlety za historickými památkami a do okolních měst, jako např. Silves, Monchique nebo Castro Marim.

Ubytování

Všechny pokoje jsou vybavené koupelnu a WC, vysoušečem vlasů, mini barem, TV se satelitním příjmem, telefonem s přímou volbou, trezorem a připojením na internet, individuálně nastavitelným topením a klimatizací, balkónem nebo terasou.

Stravování

Snídaně nebo polopenze – snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu v hotelové restauraci.

(údaje jsou z roku 2012)

Portugalský hotel Santa Catarina u moře
Portugalský hotel Santa Catarina - pláž
Portugalský hotel Santa Catarina - ubytování

Místo

Hotel Santa Catarina, Praia Da Rocha 37° 7' 5.7072" N, 8° 31' 59.7216" W

Komentáře

Celkově to byla velmi odpočinková dovolená, bylo krásné počasí. V hotelu není co dělat, nebyl tu ani bazén, ale naštěstí je kousek od něj velká pláž. Pokoje se každý den uklízely, my jsme měli jeden z mála pokojů s výhledem na moře. Výběr jídel byl malý a vždy stejný, na snídani jsme chodili poměrně pozdě (podávají se od 7:30 do 10:30).
Location

Portugalsko na FB