Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Terrace Club, Armacao De Pera

Portugalský hotel Terrace Club u moře

Poloha

3-hvězdičkový apartmánový hotel Terrace Club je postaven na vyvýšeném místě s výhledem na moře. Od zátoky s písečnou pláží Praia da Senhora da Rocha (přístup po schodech) je vzdálen asi 350 metrů.

Nejbližší nákupní možnosti jsou ve vzdálenosti cca 700 m, rušné centrum letoviska Armacao de Pera 2,5 km. Autobusová zastávka je asi 350 metrů daleko, transfer z letiště trvá přibližně necelé 2 hodiny (100 km).

Zařízení

Rozlehlý apartmánový komplex nabízí k ubytování 185 obytných jednotek, rozmístěných ve více budovách. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí a s posezením, internetové připojení (za poplatek), bar, restaurace a snídaňová místnost.

V malé udržované zahradě je umístěn plavecký bazén se sluneční terasou. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

Aktivity

Pro ubytované hosty je zdarma k dispozici stolní tenis a aerobic, pro nejmenší návštěvníky je připraveno dětské hřiště, dětský bazén a mini club (4 - 12 let). Hotel pravidelně pořádá několikrát v týdnu zábavní program a 1x týdně večer živou hudbu.

Za poplatek jsou tenisové kurty a vybavení (v hotelu Senhora da Rocha), půjčovna kol, biliár a různé vodní sporty na pláži od místních provozovatelů.

Ubytování

Prostorné a útulně zařízené apartmány (2 - 4 osoby) jsou vybavené koupelnou / WC, kombinovaným obývacím pokojem s rozkládací pohovkou, oddělenou ložnicí, kuchyňským a jídelním koutem, telefonem, trezorem, satelitní TV, topením a balkónem.

V nabídce jsou také větší apartmány (3 - 6 osob), které mají navíc ještě jednu ložnici. Úklid apartmánů probíhá 3x týdně, výměna ručníků a ložního prádla 1x týdně.

Stravování

Vlastní nebo snídaně formou kontinentálního bufetu. Za příplatek jsou možné také večeře formou bufetu se studenými a teplými pokrmy.

(údaje jsou z roku 2012)

Portugalský hotel Terrace Club s recepcí
Portugalský hotel Terrace Club s restaurací
Portugalský hotel Terrace Club s bazénem
Portugalský hotel Terrace Club - apartmán s ložnicí
Portugalský hotel Terrace Club - apartmán s kuchyňkou

Místo

Hotel Terrace Club, Armacao De Pera 37° 6' 2.5524" N, 8° 23' 12.4296" W

Komentáře

Byla to báječná dovolená. Club Terrace je rozlehlý hotelový komplex, trochu na v letech, ale s hezkou zahradou a bazénem. Ubytování si můžete objednat s jídlem nebo bez jídla. Studio mělo velký světlý obývací pokoj s rozkládací pohovkou, velmi dobře vybavenou kuchyň, koupelnu s vanou a velký balkon, malou TV, trezor a telefon. Kávovar, rychlovarnou konvici, mikrovlnnou troubu, atd. je možno si půjčit zdarma. Studia jsou v přízemí u ulice a jsou tak trochu hlasitější než ve vyšších patrech nebo v apartmánech, které se nacházejí směrem k zahradě a bazénu. Přesto jsem spali docela dobře. Personál byl většinou velmi profesionální a přátelský. Hotel se nachází půl hodiny chůze od vesnice Armacao de Pera. Dvě krásné pláže v blízkosti jsou pěšky daleko asi 10 minut, i několik dalších pláží je v docházkové vzdálenosti. Přímo v hotelu je obchod s pečivem a jinými denními potřebami. 10 až 15 minut pěšky je vzdálený velký supermarket Intermarche. Některé menší supermarkety jsou umístěny v okolních hotelech. Před cestou jsme četli několik špatných recenzí o jídle, a měli jsme obavy. Nebyl to sice rozsáhlý bufet na stříbrných podnosech, ale jídlo bylo opravdu dobré, jako od maminky. K snídani byly tři různé druhy pečiva, káva, čaj, salámy a sýry, džemy, jogurt, cereálie, džus, atd.
Location

Portugalsko na FB