Jste zde

Domů » Ubytování

Apartmány Do Parque, Albufeira

Portugalský aparthotel Do Parque

Poloha

3-hvězdičkový apartmánový hotel Do Parque je postaven nad skalnatým pobřežím s fascinujícími útesy a nádhernou, dlouhou písečnou pláží, a s nádherným výhledem na moře.

Některé bary a restaurace najdete jen několik minut pěšky daleko v rybářské vesnici Olhos de Agua. Portugalské letovisko Albufeira je vzdálené asi 5 km, v blízkosti apartmánového komplexu se nachází autobusová zastávka. Letiště Faro je asi 30 km daleko.

Zařízení

Rodinám přátelský apartmánový hotel, renovovaný v roce 2008, je rozdělen do 3 budov s celkem 47 obytnými jednotkami. Je vynikající volbou pro rodiny s dětmi a ty, kteří mají rádi dovolenou v nádherném přírodním prostředí.

K zařízení hotelu patří lobby prostor s recepcí a s hotelovým trezorem, kavárna, bar, snídaňová místnost, připojení k internetu (za příplatek). Hosté mohou využít prádelnu a půjčovnu kol (za poplatek). Parkování je k dispozici zdarma.

Ve venkovním udržovaném areálu je umístěn plavecký bazén se slanou i sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénem, pool- / snack bar a sluneční terasa s lehátky a slunečníky k zapůjčení zdarma (na pláži za poplatek).

Ubytování

Příjemně zařízená studia mají kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, kuchyňský kout, koupelnu / WC, vysoušeč vlasů, telefon, trezor, satelitní TV, klimatizaci / topení, balkón nebo terasu.

Apartmány A1 mají podobné vybavení jako studia, ale navíc také oddělenou ložnici. Maximální obsazenost: 2 dospělé osoby + 2 děti nebo 4 dospělí.

Apartmány A2 mají podobné vybavení jako studia, ale navíc dvě samostatné ložnice a druhou koupelnu / WC. Maximální obsazenost: 3 dospělí + 2 děti nebo 5 dospělých.

Úklid probíhá 5x týdně, výměna ručníků 1x a ložního prádla 2x týdně.

Stravování

Vlastní nebo kontinentální snídaně.

(údaje jsou z roku 2012)

Portugalský aparthotel Do Parque s bazénem
Portugalský aparthotel Do Parque s pláží
Portugalský aparthotel Do Parque - ubytování

Místo

Apartmány Do Parque, Albufeira 37° 5' 27.5352" N, 8° 11' 32.0244" W
Location

Portugalsko na FB