Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Club Praia da Oura, Albufeira

Portugalský hotel Club Praia da Oura u moře

Poloha

3-hvězdičkový hotel Club Praia da Oura v Portugalsku se nachází v letovisku Albufeira, mezi slavným "Stripem" s celou řadou restaurací, barů, nákupních a zábavních podniků, a krásnou písečnou pláží "Praia da Oura".

K pláži se dostanete po schodech, k jižnímu konci "Stripu", stejně jako k písečné pláži je to v závislosti na umístění apartmánů 100 až 400 metrů daleko.

Zařízení

Oblíbený a přátelský clubový resort, který bude částečně v zimě 2013/14 zrekonstruovaný, nabízí k ubytování více než 700 obytných jednotek v 9 patrech.

Skládá se z hlavní budovy se vstupní halou a posezením, 3 bary, restaurací, Wi-Fi (ve vstupní hale), TV místností, mini marketem, obchodem se suvenýry, kadeřnictvím, noční barem, prádelnou, výtahem, ze sousední budovy (cca 50 m) a přístavby (cca 150 m).

V krásně upravené zahradě jsou umístěné 2 plavecké bazény se sluneční terasou, 2 pool- / snack bary, samostatný dětský bazén, dětské hřiště. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Zábava a sport

V ceně ubytování je whirlpool a stolní tenis, v sousedním hotelu Oura Praia také posilovna. Hotel pravidelně pořádá denní animační program a večerní zábavu.

Pro nejmenší hosty je k dispozici mini club od července do září. Za poplatek je sauna, solárium, tenisový kurt, kulečník a golfové hřiště vzdálené 1 km.

Ubytování

Útulná a příjemně zařízená studia a apartmány jsou vybavená kuchyňským koutem, koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, stropním ventilátorem, TV se satelitním příjmem, trezorem (za poplatek), balkónem nebo terasou (některé s výhledem na moře).

Studia mají rozlohu cca 20 m² a mají kombinovaný obývací pokoj s ložnicí, apartmány mají rozlohu cca 40 m² a mají navíc 1 oddělenou ložnicí s manželskou postelí. Úklid pokojů a výměna ručníků probíhá 3x týdně, výměna ložního prádla 1x týdně.

Stravování

Vlastní, za příplatek je možná snídaně nebo polopenze formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2013)

Portugalský hotel Club Praia da Oura s bazénem
Portugalský hotel Club Praia da Oura - ubytování

Místo

Hotel Club Praia da Oura, Albufeira 37° 5' 15.0036" N, 8° 13' 25.1688" W
Location

Portugalsko na FB