Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Colina Dos Mouros, Silves

Portugalský hotel Colina Dos Mouros

Poloha

3-hvězdičkový hotel Colina Dos Mouros je umístěn asi 800 metrů od historického centra městečka Silves s mnoha památkami, obchody a restauracemi, bývalého hlavního města maurského regionu "Al-Gharb" (dnešní Algarve).

Hotel má fantastický výhled na mocný hrad "Castelo dos Mouros" a místní katedrálu. Nejbližší písečnou pláž najdete v portugalském letovisku Carvoeiro, asi 15 km daleko. Město Faro je vzdálené cca 60 km, stejně jako letiště.

Zařízení

Hotel v maurském stylu nabízí k ubytování 53 pokojů, dále k jeho zařízení patří vstupní hala s recepcí (24 hodin v provozu), výtah, společenská místnost, restaurace, 2 bary a parkoviště.

V krásné zahradě najdete plavecký sladkovodní bazén s odděleným dětským bazénem, sluneční terasu a pool- / snack bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Ubytování

Vkusně a moderně zařízené pokoje (22 m²) jsou vybavené koupelnou s vanou nebo sprchou / WC, vysoušečem vlasů, ​​telefonem, trezorem (za poplatek), TV se satelitním příjmem, klimatizací / topením a balkónem.

Stravování

Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech jsou výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2012)

Portugalský hotel Colina Dos Mouros se zahradou
Portugalský hotel Colina Dos Mouros s bazénem
Portugalský hotel Colina Dos Mouros s posezením
Portugalský hotel Colina Dos Mouros s restaurací
Portugalský hotel Colina Dos Mouros - ubytování

Místo

Hotel Colina Dos Mouros, Silves 37° 11' 14.2692" N, 8° 26' 2.3496" W
Location

Portugalsko na FB