Jste zde

Domů » Ubytování

Aparthotel Clube Praia da Rocha, Praia Da Rocha

Portugalský aparthotel Clube Praia da Rocha, Praia Da Rocha

Atraktivní apartmánový komplex Clube Praia da Rocha je vzdálen od písečné pláže jen asi 500 metrů, od které je oddělen lávkou pro pěší. Zastávka místní autobusové dopravy a nejbližší supermarket jsou v blízkosti hotelu. Místní centrum Praia da Rocha a mnoho obchodů jsou vzdálené pouhých 500 metrů od hotelu. Letiště Faro je asi 60 kilometrů daleko, centrum městečka Portimao cca 3 km.

Prázdninový komplex střední kategorie je rozdělen do několika budov s více než 600 bytovými jednotkami na 13 podlažích. Dále k jeho zařízení patří recepce s internetovým koutkem, výtahy, kiosek, malý supermarket, různé obchody, herna a dvě televizní místnosti s TV se satelitním příjmem. Ke kulinářským zařízením patří samoobslužná restaurace, restaurace à-la-carte, snídaňová místnost a čtyři bary. Kromě toho má hotel občerstvení s hamburgery a pizzou.

V dobře udržované zahradě se nachází bazénový komplex s mořskou vodou a se skluzavkou, oddělený dětský bazén, snack bar u bazénu, sluneční terasa s lehátky a slunečníky (k zapůjčení za poplatek).
Hostům je také k dispozici malé wellness centrum, kde najdete krytý bazén, saunu, parní lázeň a masáže (za poplatek). Sportovní nadšenci mohou využít čtyři tenisové kurty, stolní tenis, 4 squashové kurty, posilovnu a kulečník.

Jednoduše zařízená studia jsou vybavená koupelnou se sprchovým koutem a WC, kombinovaným obývacím pokojem s ložnicí, kuchyňským koutem, telefonem, trezorem (za poplatek), TV se satelitním příjmem a balkónem. Maximální obsazenost: 2 dospělí anebo 1 dospělý + 1 dítě.
Apartmány mají stejné vybavení jako studia, ale nabízejí navíc také oddělenou ložnici. Maximální obsazenost: 4 dospělí.
Úklid (kromě kuchyně) probíhá 5x týdně, výměna ručníků 2x a výměna ložního prádla 1x týdně.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze – snídaně a večeře formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Portugalský aparthotel Clube Praia da Rocha s bazénem
Portugalský aparthotel Clube Praia da Rocha s vnitřním bazénem
Portugalský aparthotel Clube Praia da Rocha - ubytování

Místo

Aparthotel Clube Praia da Rocha 37° 7' 16.8132" N, 8° 32' 15.5292" W
Location

Portugalsko na FB