Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Alpinus Falesia Suites, Praia Da Falesia

Portugalský hotel Alpinus Falesia Suites

4-hvězdičkový hotel Alpinus Falesia Suites se nachází na hezkém místě, asi 1500 metrů od krásné písečné pláže Praia da Falésia. V nejbližším okolí najdete nákupní a zábavní možnosti, centrum letoviska Albufeira je vzdálené cca 8 km, autobusová zastávka asi 50 metrů. Letiště Faro leží asi 45 km daleko.

Moderní hotelový komplex nabízí k ubytování 184 bytových jednotek. Dále k jeho zařízení patří přijímací hala s recepcí, výtahy, restaurace, snackbar a bar.

V zahradě areálu se nacházejí 2 bazény se sladkou vodou, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, která jsou k zapůjčení zdarma. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici oddělený sladkovodní dětský bazén.

V ceně ubytování (při programu all inclusive) je aerobik, vodní aerobik, šipky, biliár, boccia, stolní tenis, tenis, vodní pólo. Hotel také pořádá denní a večerní animace a pestrý zábavní program.

Na pláži můžete vyzkoušet za poplatek mnoho vodních sportů od místních provozovatelů. Kromě toho je ve vzdálenosti asi 100 metrů golfové hřiště.

Studia (max. 2 osoby) jsou vybavená koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, kuchyňským koutem, telefonem, trezorem, satelitní TV, klimatizací / topením, balkónem nebo terasou. Maximální obsazenost: 2 dospělí.

Apartmány typu A1 (2 - 4 osoby) nabízejí stejné vybavení jako studia, ale mají navíc oddělenou ložnici. Maximální obsazenost: 4 dospělí nebo 2 dospělí a 2 děti.

Apartmány typu A2 (4 - 6 osob) mají obývací pokoj a dvě ložnice. Maximální obsazenost: 6 dospělých.

Úklid a výměna ručníků probíhá 7x týdně, výměna ložního prádla 1x za týden.

Stravování: Vlastní, snídaně nebo polopenze – snídaně formou bufetu, večeře formou bufetu nebo výběrem z menu. Je možné si také objednat all inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení a zmrzlina v 11.00 - 18,00 hodin, káva, čaj, zákusky a sušenky v 17,00 - 18,00 hodin, místní alkoholické a nealko nápoje 11.00 - 23.00 hodin.

(údaje jsou z roku 2011)

Portugalský hotel Alpinus Falesia Suites - ubytování
Portugalský hotel Alpinus Falesia Suites - apartmán
Portugalský hotel Alpinus Falesia Suites - restaurace
Portugalský hotel Alpinus Falesia Suites s bazénem

Místo

Hotel Alpinus Falesia Suites 37° 5' 40.578" N, 8° 10' 30.6048" W

Komentáře

Celkově jsme byli naprosto spokojeni se vším, i když se našlo pár věcí, které by se mohly zlepšit, ale to jsou opravdu jen maličkosti. Jako třeba delší otevírací doba při snídani pro ty, co rádi dlouho vyspávají ;-) Zařízení pokoje bylo super, personál byl velmi přátelský. Bazén není moc hluboký, tak se moc nehodí k plavání ale spíš k dovádění.
Location

Portugalsko na FB