Jste zde

Domů » Azorské ostrovy

Hotel VIP Executive, Ponta Delgada

Portugalský hotel VIP Executive

4-hvězdičkový moderní hotel VIP Executive leží nad místem Ponta Delgada, na azorském ostrově Sao Miguel. Historické staré město s úzkými uličkami, hezkými náměstími a typickými portugalskými restauracemi a bary je vzdálené asi 2 km. Nákupní centrum Sol Mar a několika obchody, kavárnami a bankomaty je ve vzdálenosti 50 metrů. Dvě autobusové zastávky místní dopravy se také nacházejí v blízkosti hotelu. Vzdálenost od letiště je cca 3 km. Hotel je díky své centrální poloze ideálním výchozím bodem pro výpravy po ostrově do Sao Miguel.

Tento oblíbený hotelový resort nabízí k ubytování 229 pokojů na 7 patrech. K jeho zařízení dále patří vstupní hala s recepcí, internetový koutek, bar, krytý bazén a Health Club s fitness centrem, kadeřnictví, restaurace ve 2 patrech, gril restaurace v 8. patře s nádherným výhledem na Ponta Delgadu a Atlantický oceán.

Ve venkovním prostoru se nachází sluneční terasa s lehátky (zdarma pro hotelové hosty).
V ceně ubytování je využití wellness centra Health Club (zvláštní otevírací doba pro hotelové hosty) s krytým sladkovodním bazénem, ​​saunou, jacuzzi a tureckými lázněmi. Za poplatek je využití posilovny a masáže.

Komfortně a pohodlně zařízené dvoulůžkové pokoje jsou vybavené koupelnou / WC, vysoušečem vlasů, telefonem, trezorem (v ceně), kabelovou televizí, internetovým připojením (za poplatek), klimatizací / topením.

Stravování: Snídaně nebo polopenze - snídaně formou bohatého bufetu, při polopenzi je večeře formou bufetu nebo výběrem z menu.

(údaje jsou z roku 2011)

Portugalský hotel VIP Executive s restaurací
Portugalský hotel VIP Executive s bazénem
Portugalský hotel VIP Executive - ubytování
Geografie: 

Místo

Hotel VIP Executive 37° 45' 3.168" N, 25° 39' 29.034" W
Location

Portugalsko na FB