Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Algarve Gardens, Praia Da Falesia

Portugalský hotel Algarve Gardens

3-hvězdičkový hotel Algarve Gardens je umístěn na vyvýšenině, na klidném místě obklopený piniemi. Leží uprostřed udržované zahrady, pouhých 500 metrů od krásné, kilometry dlouhé písečné pláže Praia da Falésia. Nejbližší minimarket je 200 - 500 metrů daleko, restaurace a obchody se nacházejí asi 5 minut autem. Autobusová zastávka místní dopravy se nachází ve vzdálenosti asi 500 m, letovisko Albufeira je vzdálené 13 km, letiště Faro 35 km.

Prázdninové zařízení součástí Alfamar Beach & Sport Resortu, nabízí k ubytování více než 170 obytných jednotek, které jsou umístěny v několika 3-patrových budovách.
V zahradě najdete malý plavecký bazén.

V ceně ubytování je volejbal, malé wellness centrum s krytým bazénem, saunou a jacuzzi. Hosté mají k dispozici za poplatek sportovní zařízení hotelu Alfamar Beach: 15 tenisových kurtů (7 antukových, 6 tvrdých a 2 kryté kurty), 2 profesionální fotbalová hřiště, 2 tréninkové prostory pro lehkou atletiku, hřiště pro házenou, tartanový běžecký ovál, posilovnu a jízdní kola (na vyžádání). 9-ti jamkové golfové hřiště je ve vzdálenosti cca 2,5 km, další tři 18-ti jamková golfová hřiště jsou asi 20 kilometrů daleko.

Příjemně zařízená studia (pro 2 osoby, cca 24 m2) jsou vybavená koupelnou s WC, kombinovaným obývacím pokojem s místem pro spaní, kuchyňským koutem, telefonem, trezorem, satelitní TV, balkónem nebo terasou.
Bungalovy B1 (2 - 3 osoby, cca 57 m2) jsou stejně vybavené jako studia, navíc mají oddělenou ložnici. Maximální obsazenost: 2 dospělí + 1 dítě nebo 3 dospělé osoby.
Bungalovy B2 (2 - 5 osob, cca 70 m2) mají dvě oddělené ložnice a dvě koupelny. Maximální obsazenost: 4 dospělí + 1 dítě.
6x týdně probíhá úklid, 3x týdně výměna ručníků a povlečení.

Stravování: Vlastní, snídaně, polopenze nebo plná penze formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Portugalský hotel Algarve Gardens - ubytování
Portugalský hotel Algarve Gardens - ubytování, kuchyňka
Portugalský hotel Algarve Gardens - ubytování
Portugalský hotel Algarve Gardens s bazénem
Portugalský hotel Algarve Gardens s bungalovy
Portugalský hotel Algarve Gardens se studii

Místo

Hotel Algarve Gardens 37° 5' 15.4896" N, 8° 9' 24.7608" W

Komentáře

Strávili jsme tady nádhernou dovolenou! Hledali jsme klid a odpočinek, a opravdu jsme to tady našli. Oblast je ideální pro pěší turistiku. V bungalovech jsme se cítili velmi pohodlně. Doporučujeme zapůjčení auta, abyste nebyli závislí jen na místním autobusovém jízdním řádu. Chtěli bysme sem jet znovu, možná v září nebo říjnu, kdy je zde ještě příjemně teplo. Návštěva v Algarve také rozhodně stojí za to! Města v okolí, jako Albufeira a Loulé, také!
Location

Portugalsko na FB