Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Luna Clube Brisamar, Alvor

Portugalský hotel Luna Clube Brisamar

3-hvězdičkový hotel Luna Clube Brisamar se nachází na klidném místě portugalského pobřeží Algarve, v blízkosti přírodní rezervace Ria de Alvor. Rozlehlý komplex se nachází přímo v prázdninové oblasti Alvor.

Krásná pláž je vzdálená asi 2 km, ve všední dny k ní jezdí pravidelná hotelová kyvadlová doprava (zdarma). Další pláže jsou ve vzdálenosti asi 6 km.

Nejbližší obchody, noční kluby, bary a restaurace jsou pohodlně dostupné pěšky. Autobusová zastávka se nachází pouhých 500 metrů od hotelu, centrum obce asi 1 km, Portimão 6 km. Letiště je 60 km daleko.

Prázdninový resort nabízí k ubytování 156 obytných jednotek, rozmístěných do typických 2-patrových bungalovů a do hlavní budovy. Dále k jeho zařízení patří lobby s recepcí, restaurace, bar, kavárna, hospoda, malý supermarket a TV koutek.

V zahradě jsou umístěny 2 sladkovodní plavecké bazény, pool-/ snack bar a sluneční terasa. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma, na pláži za poplatek.

V ceně ubytování je tenis, squash a stolní tenis. Hotel také pravidelně pořádá zábavní programy. Za poplatek je jízda na koni ve vzdálenosti asi 1 km a 4 golfová hřiště.

Pro nejmenší hosty je připraven samostatný dětský bazén, dětské hřiště, fotbalové dětské hřiště a 6 x týdně mini club (5-11 let, v čase 11-13 a 14-16 hodin).

V typickém místním stylu zařízené apartmány (cca 55 m2) jsou vybavené koupelnou se sprchou a WC, telefonem s přímou volbou, TV se satelitním příjmem, posezením a místem ke spaní, kuchyňským koutem, lednicí, trezorem, oddělenou ložnici balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady.

Stravování: Vlastní, snídaně, polopenze nebo all inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, občerstvení formou bufetu (10.30 - 19.00 hodin), sendviče (10.30 - 12.00 a 14.30 - 19.00 hodin), zmrzlina (11.00 - 18.00 hodin), voda, nealkoholické nápoje a výběr místních alkoholických nápojů (11.00 - 02.00 hodin).

(údaje jsou z roku 2011)

Portugalský hotel Luna Clube Brisamar s pláží
Portugalský hotel Luna Clube Brisamar s bazénem
Portugalský hotel Luna Clube Brisamar - ubytování

Místo

Hotel Luna Clube Brisamar 37° 8' 11.8752" N, 8° 35' 6.0828" W

Komentáře

Moc se nám tady líbilo, škoda, že jsme nemohli zůstat déle. Půjčili jsme si auto a mohli jsme nezávisle prozkoumávat Algarve! K pláži to bylo asi 2 km, ale jezdila bezplatná kyvadlová doprava. Pláž byla ale docela přeplněná. Alvor je vzdálený asi 15 minut pěšky. Měli jsme pobyt bez stravování, na místě jsme si mohli nakoupit potraviny, včetně čerstvého pečiva.
Location

Portugalsko na FB