Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Meia Praia Beach Club, Lagos

Portugalský hotel Meia Praia Beach Club

Poloha

3-hvězdičkový hotel Meia Praia Beach Club se nachází v krásné lokalitě na pobřeží Portugalska. Najdete ho asi 150 metrů od největší pláže v Algarve (Meia Praia), od které je oddělen pouze příjezdovou silnicí a jednokolejnou železniční tratí.

Centrum městečka Lagos, které je známé pro svůj mezinárodní přístav jachet je vzdálené asi 2 kilometry, dostanete se k němu místní autobusovou dopravou. Letiště Faro je vzdálené od hotelu 85 km.

Zařízení

Apartmánový hotel nabízí k ubytování 77 obytných jednotek, dále k jeho zařízení patří recepce, výtah, restaurace a bar (večerní zábava v letní sezóně), dětská herna.

Ve venkovním areálu najdete plavecký bazén a dětský bazén, obklopené rozlehlou travnatou zahradou a palmami, a s výhledem na oceán, pool bar. Lehátka a slunečníky jsou u bazénu k zapůjčení zdarma.

Sport a zábava

V ceně ubytování (nebo částečně za poplatek) je zahrnuta herna s kulečníkem, stolní tenis, šipky a elektronické hry. Za poplatek je půjčovna kol, tenisové kurty nacházející se pouhých 300 metrů od hotelu, vodní sporty na pláži (plachtění, potápění, vodní lyžování, windsurfing, plavby lodí) od místních provozovatelů. V okolí hotelu najdete také 2 golfová hřiště (za poplatek).

Ubytování

Studia (pro 2-4 osoby) jsou vybavená kombinovaným obývacím pokojem (rozkládací pohovka pro třetí osobu), opticky oddělenou ložnicí, kuchyňským koutem, koupelnou a WC, TV se satelitním příjmem a trezorem (za poplatek), balkónem (za příplatek s výhledem na moře). Jako 4. osoba může být ubytované pouze dítě (2-12 let).

Apartmány (pro 2-4 osoby) mají podobné vybavení, v kombinovaném obývacím pokoji je rozkládací pohovka pro 3. / 4. osobu a ložnice je oddělená. V nabídce jsou také prostornější, kompletně zrekonstruované apartmány s klimatizací, kde může být ubytovaná i 4. dospělá osoba.

Stravování

Vlastní nebo se snídaní formou kontinentálního bufetu.

(údaje jsou z roku 2012)

Portugalský hotel Meia Praia Beach Club s bazénem
Portugalský hotel Meia Praia Beach Club - ubytování

Místo

Hotel Meia Praia Beach Club, Lagos 37° 6' 48.294" N, 8° 39' 33.336" W

Komentáře

Byl to čistý a poměrně levný hotel, se skvělou polohou v blízkosti pláže a Lagosu, který určitě stojí za to vidění a nabízí hodně restaurací. Hotel je vhodný pro ty, kteří chtějí strávit za málo peněz dovolenou na pláži. Půjčili jsme si auto a tím jsme se dostali všude dobře a rychle.
Location

Portugalsko na FB