Jste zde

Domů » Ubytování

Hotel Mirachoro Sol, Portimao

Portugalský hotel Mirachoro Sol

2-hvězdičkový hotel Mirachoro Sol se nachází na okraji turistického letoviska Portimao, uprostřed hezké zeleně. Centrum je vzdálené asi 450 metrů, písečná pláž Praia da Rocha se nachází asi 2 km daleko, několikrát denně (kromě neděle) do centra a na pláž jezdí hotelový autobus. V bezprostředním okolí hotelu se nacházejí nákupní centra s obchody, butiky, bary a restaurace. Zastávka veřejné autobusové dopravy je ve vzdálenosti asi 500 metrů.

Malé hotelové zařízení s rodinným vedením bylo postaveno v roce 1995 a v roce 2004 bylo renovováno. K ubytování nabízí celkem 65 pokojů (z toho je 5 suit) na 5 patrech v několika budovách. K hotelovému zařízení dále patří přijímací hala s 24-hodinovou recepcí, výtah, televizní místnost, bar, nekuřácká restaurace, útulná kavárna, kadeřnictví.

Ve venkovním areálu se nachází plavecký bazén se sladkou vodou, pool bar, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, která jsou k zapůjčení zdarma. Hotel také nabízí svým hostům vyhřívaný krytý bazén, biliárd a sezónní zábavní program několikrát v týdnu.
V ceně ubytování je také malá posilovna, za poplatek jsou tenisové kurty ve vzdálenosti 200 metrů a golfová hřiště v nejbližším okolí.

Všechny pokoje jsou příjemně a jednoduše zařízené, k jejich vybavení patří vlastní koupelna s vanou nebo sprchou a WC, vysoušeč vlasů, satelitní televize, telefon s přímou volbou, ústřední topení / klimatizace, trezor za poplatek.
Všechny pokoje kromě přízemí jsou s balkónem.

Stravování: Snídaně nebo polopenze – snídaně a večeře se podávají formou bufetu.

(údaje jsou z roku 2011)

Portugalský hotel Mirachoro Sol - ubytování
Portugalský hotel Mirachoro Sol s bazénem

Místo

Hotel Mirachoro Sol 37° 8' 21.7932" N, 8° 32' 51.846" W
Location

Portugalsko na FB